Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Uzeniny zapečené s kysaným zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 997 kJ /
4 062 kcal
Bílkoviny271,03 g
– z toho živočišné bílkoviny239,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,96 g
Tuky218,61 g
– nasycené101,17 g
– nenasycené101,72 g
–– mononenasycené67,00 g
–– polynenasycené34,72 g
––– omega 30,67 g
Vláknina55,88 g
Cholesterol 966 mg
Sodík 22,19 g
Sůl53,20 g
Sacharidy191,28 g
– cukry59,69 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g prorostlé slaniny (tenkých plátků) Špek 100 g
1 kg 1 kg kysaného zelí Zelí bílé kvašené 1000 g
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
500 g 500 g uzené krkovice Vepřová krkovice uzená 500 g
4 nožičky 4 nožičky paprikové klobásy Klobása 880 g
2 nožičky 2 nožičky domácích párků Párek vepřový 80 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
8 ks 8 ks bobkových listů Bobkový list sušený
8 ks 8 ks hřebíčků Hřebíček
8 kuliček 8 kuliček pepře Pepř černý
8 kuliček 8 kuliček nového koření Nové koření
250 ml 250 ml bílého vína (ryzlink rýnský, Tramín) Víno bílé suché 250 ml
250 ml 250 ml hovězího vývaru Vývar hovězí 250 ml
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.