Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pletený závin s jablky a skořicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie15 335 kJ /
3 665 kcal
Bílkoviny77,47 g
– z toho živočišné bílkoviny15,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,05 g
Tuky144,89 g
– nasycené36,61 g
– nenasycené100,11 g
–– mononenasycené66,40 g
–– polynenasycené33,71 g
––– omega 32,44 g
Vláknina31,36 g
Cholesterol 477 mg
Sodík 421 mg
Sůl0,93 g
Sacharidy497,14 g
– cukry144,42 g
––– laktóza4,41 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
200 g 200 g lukany Margarín 200 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
6 lžic 6 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 90 ml
42 g 42 g droždí Droždí pekařské lisované 42 g
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
špetka špetka soli Sůl mořská
500 g 500 g jablek Jablko čerstvé 500 g
skořice Skořice ceylonská
cukr Cukr bílý
rozinky Rozinky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.