Nutriční hodnoty (Pletený závin s jablky a skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 15 335 kJ / 3 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,05 g |
Tuky | 144,89 g |
– nasycené | 36,61 g |
– nenasycené | 100,11 g |
–– mononenasycené | 66,40 g |
–– polynenasycené | 33,71 g |
––– omega 3 | 2,44 g |
Vláknina | 31,36 g |
Cholesterol | 477 mg |
Sodík | 421 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 497,14 g |
– cukry | 144,42 g |
––– laktóza | 4,41 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
200 g 200 g lukany | Margarín | 200 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
6 lžic 6 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 90 ml |
42 g 42 g droždí | Droždí pekařské lisované | 42 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
cukr | Cukr bílý | |
rozinky | Rozinky |