Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové na celeru s hermelínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 794 kJ /
1 385 kcal
Bílkoviny112,31 g
– z toho živočišné bílkoviny111,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky95,08 g
– nasycené43,12 g
– nenasycené44,46 g
–– mononenasycené27,85 g
–– polynenasycené16,60 g
––– omega 30,58 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 451 mg
Sodík 3,06 g
Sůl7,70 g
Sacharidy19,03 g
– cukry16,93 g
––– laktóza12,73 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřové plece Vepřová plec 400 g
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje Olej slunečnicový 22 ml
špetka špetka mletého černého pepře Pepř černý mletý
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1 hrnek 1 hrnek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 hermelín s paprikou Hermelín 100 g
kukuřičný škrob Škrob kukuřičný
300 ml 300 ml 10% smetany Smetana kravská sladká 12% 300 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.