Nutriční hodnoty (Vepřové na celeru s hermelínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 794 kJ / 1 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 111,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 95,08 g |
– nasycené | 43,12 g |
– nenasycené | 44,46 g |
–– mononenasycené | 27,85 g |
–– polynenasycené | 16,60 g |
––– omega 3 | 0,58 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 451 mg |
Sodík | 3,06 g |
Sůl | 7,70 g |
Sacharidy | 19,03 g |
– cukry | 16,93 g |
––– laktóza | 12,73 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřové plece | Vepřová plec | 400 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 22 ml |
špetka špetka mletého černého pepře | Pepř černý mletý | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
1 hrnek 1 hrnek celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 1 hermelín s paprikou | Hermelín | 100 g |
kukuřičný škrob | Škrob kukuřičný | |
300 ml 300 ml 10% smetany | Smetana kravská sladká 12% | 300 ml |