Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dobrá salátová polévka na slanině s Hermelínem a žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 090 kJ /
1 217 kcal
Bílkoviny28,35 g
– z toho živočišné bílkoviny15,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,18 g
Tuky97,16 g
– nasycené48,90 g
– nenasycené46,80 g
–– mononenasycené39,46 g
–– polynenasycené7,33 g
––– omega 30,21 g
Vláknina22,10 g
Cholesterol 112 mg
Sodík 2,34 g
Sůl5,50 g
Sacharidy51,17 g
– cukry10,77 g
––– laktóza0,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hlávka 1 hlávka zeleného křehkého salátu Salát hlávkový čerstvý 500 g
1 1 velká brambora (nebo 2 střední) Brambor zimní 50 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
5 5 i více žampionů Žampion čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 větší stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
1/2 1/2 Hermelínu Hermelín 50 g
polévkové koření (nemusí být) Polévkové koření tekuté
zeleninový vývar Vývar zeleninový
kousek kousek másla Máslo kravské
petrželka Petržel nať čerstvá
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.