Nutriční hodnoty (Celerový salát s ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 733 kJ / 892 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,40 g |
Tuky | 81,55 g |
– nasycené | 10,43 g |
– nenasycené | 63,99 g |
–– mononenasycené | 18,25 g |
–– polynenasycené | 45,74 g |
––– omega 3 | 1,03 g |
Vláknina | 20,60 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 20,90 g |
– cukry | 14,53 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g celeru | Celer bulva čerstvá | 400 g |
100 g 100 g jablek | Jablko čerstvé | 100 g |
několik několik jader vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
citronová šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g majonézy (nebo bílý jogurt) | Majonéza | 100 g |