Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerový salát s ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 733 kJ /
892 kcal
Bílkoviny8,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,40 g
Tuky81,55 g
– nasycené10,43 g
– nenasycené63,99 g
–– mononenasycené18,25 g
–– polynenasycené45,74 g
––– omega 31,03 g
Vláknina20,60 g
Cholesterol 130 mg
Sodík 1,17 g
Sůl2,80 g
Sacharidy20,90 g
– cukry14,53 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g celeru Celer bulva čerstvá 400 g
100 g 100 g jablek Jablko čerstvé 100 g
několik několik jader vlašských ořechů Vlašské ořechy
1/2 1/2 salátové okurky Okurka salátová čerstvá
citronová šťáva z 1/2 citrónu Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
100 g 100 g majonézy (nebo bílý jogurt) Majonéza 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.