Nutriční hodnoty (Ořechový dort s karamelovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 597 kJ / 2 772 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,30 g |
Tuky | 161,76 g |
– nasycené | 17,95 g |
– nenasycené | 114,70 g |
–– mononenasycené | 21,54 g |
–– polynenasycené | 93,16 g |
––– omega 3 | 15,14 g |
Vláknina | 13,40 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 518 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 240,83 g |
– cukry | 185,43 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 200 g |
20 g 20 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
20 g 20 g strouhanky | Strouhanka pšeničná | 20 g |
18 dkg 18 dkg cukru | Cukr bílý | 180 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
trochu trochu prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 salko | Mléko kondenzované slazené | |
1 1 máslo | Máslo kravské | 1 g |
marcipán | Marcipán | |
marcipánové kytičky | Marcipán | |
kakaový krém | ||
(pokud marcipán nemáte obarvený, tak si kupte potravinářské barvivo) | Marcipán |