Nutriční hodnoty (Fazolový salát se zakysanou smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 322 kJ / 77 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 4,92 g |
– nasycené | 0,71 g |
– nenasycené | 4,16 g |
–– mononenasycené | 3,58 g |
–– polynenasycené | 0,58 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,31 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Konzerva Konzerva bílých fazolí ve slaném nálevu (nebo uvařené bílé fazole | Fazole v konzervě | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 2-3 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
1/2 1/2 červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
1/2 1/2 žluté kapie | Paprika žlutá čerstvá | |
1 lžička 1 lžička olivového oleje | Olej olivový | 5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
lžíce lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | |
pár kapek kapek citrónu | Citrón čerstvý | |
snítka snítka čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | |
kelímek kelímek zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% |