Nutriční hodnoty (Barcelonský jablečný závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 056 kJ / 2 403 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,84 g |
Tuky | 114,97 g |
– nasycené | 50,43 g |
– nenasycené | 52,45 g |
–– mononenasycené | 37,47 g |
–– polynenasycené | 14,98 g |
––– omega 3 | 0,85 g |
Vláknina | 21,40 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 503 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 279,12 g |
– cukry | 208,47 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
4 lžíce 4 lžíce kukuřičné mouky | Mouka kukuřičná hladká | 60 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
40 g 40 g strouhaných mandlí | Mandle loupané mleté | 40 g |
500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |