Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Barcelonský jablečný závin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 056 kJ /
2 403 kcal
Bílkoviny52,36 g
– z toho živočišné bílkoviny39,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,84 g
Tuky114,97 g
– nasycené50,43 g
– nenasycené52,45 g
–– mononenasycené37,47 g
–– polynenasycené14,98 g
––– omega 30,85 g
Vláknina21,40 g
Cholesterol 1,24 g
Sodík 503 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy279,12 g
– cukry208,47 g
––– laktóza6,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
4 lžíce 4 lžíce kukuřičné mouky Mouka kukuřičná hladká 60 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
40 g 40 g strouhaných mandlí Mandle loupané mleté 40 g
500 g 500 g jablek Jablko čerstvé 500 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.