Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškový koláč s ořechy a drobenkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 473 kJ /
3 698 kcal
Bílkoviny82,03 g
– z toho živočišné bílkoviny30,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,96 g
Tuky186,13 g
– nasycené62,04 g
– nenasycené107,53 g
–– mononenasycené53,23 g
–– polynenasycené54,30 g
––– omega 36,16 g
Vláknina34,95 g
Cholesterol 1,01 g
Sodík 763 mg
Sůl1,73 g
Sacharidy406,25 g
– cukry198,38 g
––– laktóza5,62 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
190 g 190 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 190 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného droždí Droždí sušené 2.5 g
40 g 40 g cukru krupice Cukr bílý 40 g
40 g 40 g změklého másla Máslo kravské 40 g
100 ml 100 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
50 g 50 g cukru krupice Cukr bílý 50 g
75 g 75 g mletých mandlí Mandle loupané mleté 75 g
75 g 75 g mletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 75 g
500 g 500 g oloupaných a jádřinců zbavených hrušek Hruška čerstvá 500 g
50 g 50 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 50 g
50 g 50 g cukru moučka Cukr bílý 50 g
50 g 50 g chladného másla Máslo kravské 50 g
skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.