Nutriční hodnoty (Hruškový koláč s ořechy a drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 473 kJ / 3 698 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,96 g |
Tuky | 186,13 g |
– nasycené | 62,04 g |
– nenasycené | 107,53 g |
–– mononenasycené | 53,23 g |
–– polynenasycené | 54,30 g |
––– omega 3 | 6,16 g |
Vláknina | 34,95 g |
Cholesterol | 1,01 g |
Sodík | 763 mg |
Sůl | 1,73 g |
Sacharidy | 406,25 g |
– cukry | 198,38 g |
––– laktóza | 5,62 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
190 g 190 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 190 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného droždí | Droždí sušené | 2.5 g |
40 g 40 g cukru krupice | Cukr bílý | 40 g |
40 g 40 g změklého másla | Máslo kravské | 40 g |
100 ml 100 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
50 g 50 g cukru krupice | Cukr bílý | 50 g |
75 g 75 g mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 75 g |
75 g 75 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 75 g |
500 g 500 g oloupaných a jádřinců zbavených hrušek | Hruška čerstvá | 500 g |
50 g 50 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 50 g |
50 g 50 g cukru moučka | Cukr bílý | 50 g |
50 g 50 g chladného másla | Máslo kravské | 50 g |
skořice | Skořice ceylonská |