Nutriční hodnoty (Pekařský předkrm)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 572 kJ / 1 093 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 110,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 63,84 g |
– nasycené | 22,31 g |
– nenasycené | 28,35 g |
–– mononenasycené | 23,30 g |
–– polynenasycené | 5,05 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 2,06 g |
Sůl | 4,79 g |
Sacharidy | 18,30 g |
– cukry | 12,50 g |
––– laktóza | 10,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | 250 g |
2 lžičky 2 lžičky sardelové pasty | Sardelová pasta | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
250 g 250 g různého masa | Vepřová kýta | 250 g |
2 2 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
4 4 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
několik několik žemlí nebo veka | Houska pšeničná |