Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pekařský předkrm)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 572 kJ /
1 093 kcal
Bílkoviny111,02 g
– z toho živočišné bílkoviny110,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,60 g
Tuky63,84 g
– nasycené22,31 g
– nenasycené28,35 g
–– mononenasycené23,30 g
–– polynenasycené5,05 g
––– omega 30,41 g
Vláknina0,40 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 2,06 g
Sůl4,79 g
Sacharidy18,30 g
– cukry12,50 g
––– laktóza10,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g pomazánkového másla Pomazánka mléčná 250 g
2 lžičky 2 lžičky sardelové pasty Sardelová pasta 10 g
2 lžičky 2 lžičky hořčice Hořčice plnotučná 10 g
250 g 250 g různého masa Vepřová kýta 250 g
2 2 sterilované okurky Okurka polní zavařená
4 4 vejce vařená natvrdo Vejce slepičí 280 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
několik několik žemlí nebo veka Houska pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.