Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Předsametový vlašák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 891 kJ /
1 647 kcal
Bílkoviny67,02 g
– z toho živočišné bílkoviny52,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,30 g
Tuky115,10 g
– nasycené28,11 g
– nenasycené73,36 g
–– mononenasycené29,40 g
–– polynenasycené43,95 g
––– omega 31,04 g
Vláknina33,63 g
Cholesterol 1,25 g
Sodík 3,54 g
Sůl8,27 g
Sacharidy70,12 g
– cukry40,16 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g gothajského salámu Měkký salám 200 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 celer Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 menší vařená brambora Brambor zimní 50 g
1 1 sterilovaná okurka Okurka polní zavařená
1 1 cibule krájená spařená ve sladkokyselém nálevu (stačí pouze nechat přejít varem a scedit, vychladit) Cibule čerstvá 70 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 pomazánkové máslo Pomazánka mléčná
4 lžíce 4 lžíce majonézy Majonéza 60 g
1 lžíce 1 lžíce práškového cukru Cukr bílý 25 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
glutasol dle chuti E621 - L-glutaman sodný
2 lžíce 2 lžíce sterilovaného hrášku Hrášek zelený sterilovaný 30 g
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
2 plátky 2 plátky sterilované kapie Paprika červená sterilovaná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.