Nutriční hodnoty (Těstovinový salát s fetou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 357 kJ / 1 041 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,01 g |
Tuky | 41,07 g |
– nasycené | 15,25 g |
– nenasycené | 23,52 g |
–– mononenasycené | 17,87 g |
–– polynenasycené | 5,65 g |
––– omega 3 | 1,55 g |
Vláknina | 14,56 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 2,04 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 125,45 g |
– cukry | 11,62 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 150 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
180 g 180 g cherry rajčátek | Rajčata cherry | 180 g |
1/2 1/2 okurky | Okurka salátová čerstvá | |
30-40 g 30-40 g černých oliv bez pecek | Olivy čerstvé zralé | 35 g |
hrst hrst čerstvé pažitky | Pažitka čerstvá | |
100 g 100 g sýra Feta | Sýr feta | 100 g |
3 lžičky 3 lžičky oleje | Olej řepkový | 15 ml |
1 lžička 1 lžička červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |