Nutriční hodnoty (Zapečené žampiony s brokolicí a gorgonzolou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 388 kJ / 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,95 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,80 g |
Tuky | 61,12 g |
– nasycené | 33,68 g |
– nenasycené | 21,67 g |
–– mononenasycené | 18,51 g |
–– polynenasycené | 3,16 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 8,20 g |
Cholesterol | 675 mg |
Sodík | 841 mg |
Sůl | 0,56 g |
Sacharidy | 14,05 g |
– cukry | 10,05 g |
––– laktóza | 6,65 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
14 - 18 14 - 18 větších žampionů | Žampion čerstvý | |
200 g 200 g brokolice | Brokolice čerstvá | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
140 g 140 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 140 ml |
100 g 100 g Gorgonzoly | Gorgonzola | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
máslo | Máslo kravské |