Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vinná klobása v těstíčku z polooštěpku, šunky a pórku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 081 kJ /
3 126 kcal
Bílkoviny190,64 g
– z toho živočišné bílkoviny174,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,10 g
Tuky199,48 g
– nasycené109,35 g
– nenasycené81,73 g
–– mononenasycené40,08 g
–– polynenasycené41,65 g
––– omega 30,81 g
Vláknina7,70 g
Cholesterol 1,27 g
Sodík 6,97 g
Sůl16,63 g
Sacharidy138,30 g
– cukry13,00 g
––– laktóza6,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g vinné klobásy Klobása vinná 700 g
150 g 150 g uzené Parenice (nahrubo nastrouhaného uzeného) Ovčí sýr 150 g
1/2 1/2 většího pokrájeného pórku Pórek čerstvý
100 g 100 g zauzené šunky (nahrubo nastrouhané nebo pokrájené) Šunka vepřová uzená 100 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
čerstvý mletý pepř Pepř černý mletý
140 g 140 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 140 g
sůl Sůl mořská
1 1 čajová lžička červené sladké papriky Paprika červená sušená
olej Olej řepkový
podle potřeby můžeme zředit mlékem Mléko kravské polotučné 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.