Nutriční hodnoty (Flamendr se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 360 kJ / 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 16,00 g |
– nasycené | 3,85 g |
– nenasycené | 8,10 g |
–– mononenasycené | 6,80 g |
–– polynenasycené | 1,30 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
škrobová moučka | Bramborový škrob | |
cibule | Cibule čerstvá | |
worchester | Worcestrová omáčka | |
kečup | Kečup sladký | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
křen | Křen čerstvý | |
zelenina Wok nebo čerstvá zelenina | Mrkev čerstvá | |
olej | Olej řepkový |