Nutriční hodnoty („Kytičkové “ jablečné řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 404 kJ / 3 921 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,58 g |
Tuky | 10,63 g |
– nasycené | 2,99 g |
– nenasycené | 4,94 g |
–– mononenasycené | 0,70 g |
–– polynenasycené | 4,24 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 55,44 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 187 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 872,00 g |
– cukry | 375,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 1 Hera | Margarín | |
3 lžíce 3 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 45 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1,5 kg 1,5 kg jablek (podle velikosti) – můžete i méně) | Jablko čerstvé | 1500 g |
12 lžic 12 lžic cukru krystal | Cukr bílý | 180 g |
3 balíčky 3 balíčky vanilkového pudinku | Puding v prášku | 144 g |