Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 622 kJ /
1 822 kcal
Bílkoviny54,79 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,75 g
Tuky27,68 g
– nasycené6,46 g
– nenasycené13,50 g
–– mononenasycené8,90 g
–– polynenasycené4,60 g
––– omega 30,33 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 301 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy334,60 g
– cukry162,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
150 g 150 g (hrubě nastrouhaných nebo nasekaných) vlašských ořechů
250 g 250 g hladké mouky - podle potřeby Mouka pšeničná hladká 250 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.