Nutriční hodnoty (Ořechové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 622 kJ / 1 822 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,75 g |
Tuky | 27,68 g |
– nasycené | 6,46 g |
– nenasycené | 13,50 g |
–– mononenasycené | 8,90 g |
–– polynenasycené | 4,60 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 301 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 334,60 g |
– cukry | 162,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
150 g 150 g (hrubě nastrouhaných nebo nasekaných) vlašských ořechů | ||
250 g 250 g hladké mouky - podle potřeby | Mouka pšeničná hladká | 250 g |