Nutriční hodnoty (Tvarohový krém s pudinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 650 kJ / 634 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 7,50 g |
– nasycené | 5,00 g |
– nenasycené | 2,20 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 124,50 g |
– cukry | 124,50 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1 1 jahodový pudink | Puding v prášku | |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 1 tvaroh | Tvaroh polotučný | |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
ovoce na ozdobu | Jahody čerstvé |