Nutriční hodnoty (Jablečno-pudinkové pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 989 kJ / 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,86 g |
Tuky | 2,46 g |
– nasycené | 0,85 g |
– nenasycené | 1,08 g |
–– mononenasycené | 0,09 g |
–– polynenasycené | 0,99 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 17,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 101,50 g |
– cukry | 63,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-5 4-5 jablek | Jablko čerstvé | 675 g |
1 1 celá skořice (+ příp. mletá) | Skořice ceylonská | |
4-5 4-5 hřebíčků | Hřebíček | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
1/2 1/2 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
cukr dle chuti | Cukr bílý | |
1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
piškoty dle potřeby | Piškoty |