Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečno-pudinkové pyré)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 989 kJ /
475 kcal
Bílkoviny2,86 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,86 g
Tuky2,46 g
– nasycené0,85 g
– nenasycené1,08 g
–– mononenasycené0,09 g
–– polynenasycené0,99 g
––– omega 30,18 g
Vláknina17,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy101,50 g
– cukry63,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-5 4-5 jablek Jablko čerstvé 675 g
1 1 celá skořice (+ příp. mletá) Skořice ceylonská
4-5 4-5 hřebíčků Hřebíček
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
1/2 1/2 pomeranče Pomeranč čerstvý
cukr dle chuti Cukr bílý
1 1 vanilkový pudinkový prášek Puding v prášku 40 g
piškoty dle potřeby Piškoty

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.