Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Piškotový řez s jahodovou pěnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 574 kJ /
3 722 kcal
Bílkoviny77,42 g
– z toho živočišné bílkoviny63,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,50 g
Tuky282,78 g
– nasycené114,39 g
– nenasycené149,23 g
–– mononenasycené114,51 g
–– polynenasycené34,72 g
––– omega 39,87 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 1,56 g
Sodík 691 mg
Sůl2,32 g
Sacharidy210,40 g
– cukry127,00 g
––– laktóza15,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
500 g 500 g čerstvých jahod Jahody čerstvé 500 g
2 kelímky 2 kelímky smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 500 ml
20 g 20 g želatiny Želatina vepřová 20 g
moučkový cukr (podle chuti) Cukr bílý
tuk a hrubá mouka na přichystání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.