Nutriční hodnoty (Piškotový řez s jahodovou pěnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 574 kJ / 3 722 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 63,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,50 g |
Tuky | 282,78 g |
– nasycené | 114,39 g |
– nenasycené | 149,23 g |
–– mononenasycené | 114,51 g |
–– polynenasycené | 34,72 g |
––– omega 3 | 9,87 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 1,56 g |
Sodík | 691 mg |
Sůl | 2,32 g |
Sacharidy | 210,40 g |
– cukry | 127,00 g |
––– laktóza | 15,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
80 g 80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
500 g 500 g čerstvých jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
2 kelímky 2 kelímky smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 500 ml |
20 g 20 g želatiny | Želatina vepřová | 20 g |
moučkový cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
tuk a hrubá mouka na přichystání plechu | Mouka pšeničná hrubá |