Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablková bábovka s rozinkami a skořicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 16

Energie12 435 kJ /
2 972 kcal
Bílkoviny49,08 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,04 g
Tuky136,90 g
– nasycené34,02 g
– nenasycené93,15 g
–– mononenasycené63,07 g
–– polynenasycené30,08 g
––– omega 32,20 g
Vláknina20,65 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 606 mg
Sůl1,65 g
Sacharidy375,60 g
– cukry238,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 celá vejce Vejce slepičí 210 g
18 dkg 18 dkg cukru – krystal nebo krupice Cukr bílý 180 g
18 dkg 18 dkg tuku (např. Hera, máslo...) Margarín 180 g
18 dkg 18 dkg mouky (polovina hladké a polovina hrubé) Mouka pšeničná hladká 180 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
3-4 3-4 jablka Jablko čerstvé 525 g
hrst hrst rozinek Rozinky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.