Nutriční hodnoty (Jablková bábovka s rozinkami a skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
Energie | 12 435 kJ / 2 972 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,04 g |
Tuky | 136,90 g |
– nasycené | 34,02 g |
– nenasycené | 93,15 g |
–– mononenasycené | 63,07 g |
–– polynenasycené | 30,08 g |
––– omega 3 | 2,20 g |
Vláknina | 20,65 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 606 mg |
Sůl | 1,65 g |
Sacharidy | 375,60 g |
– cukry | 238,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 celá vejce | Vejce slepičí | 210 g |
18 dkg 18 dkg cukru – krystal nebo krupice | Cukr bílý | 180 g |
18 dkg 18 dkg tuku (např. Hera, máslo...) | Margarín | 180 g |
18 dkg 18 dkg mouky (polovina hladké a polovina hrubé) | Mouka pšeničná hladká | 180 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
3-4 3-4 jablka | Jablko čerstvé | 525 g |
hrst hrst rozinek | Rozinky |