Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bábovka s nugátovým krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie12 080 kJ /
2 887 kcal
Bílkoviny66,52 g
– z toho živočišné bílkoviny41,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,00 g
Tuky131,74 g
– nasycené33,78 g
– nenasycené86,53 g
–– mononenasycené60,25 g
–– polynenasycené26,28 g
––– omega 31,73 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 675 mg
Sůl1,52 g
Sacharidy355,10 g
– cukry174,80 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
160 g 160 g Hery Margarín 160 g
160 g 160 g krupicového cukru Cukr bílý 160 g
60 g 60 g Nugátového krému s oříšky
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.