Nutriční hodnoty (Dvoubarevná dýňová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 092 kJ / 3 846 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,75 g |
Tuky | 226,18 g |
– nasycené | 19,91 g |
– nenasycené | 190,10 g |
–– mononenasycené | 134,78 g |
–– polynenasycené | 55,33 g |
––– omega 3 | 16,48 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 307 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 386,10 g |
– cukry | 161,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200-300 g 200-300 g dýně | Dýně čerstvá | 250 g |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
200 ml 200 ml oleje (nebo rozpuštěného másla) | Olej řepkový | 200 ml |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
kakao | Kakao prášek | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá | |
moučkový cukr na posypání | Cukr bílý |