Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dvoubarevná dýňová bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 092 kJ /
3 846 kcal
Bílkoviny58,79 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,75 g
Tuky226,18 g
– nasycené19,91 g
– nenasycené190,10 g
–– mononenasycené134,78 g
–– polynenasycené55,33 g
––– omega 316,48 g
Vláknina16,50 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 307 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy386,10 g
– cukry161,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200-300 g 200-300 g dýně Dýně čerstvá 250 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
200 ml 200 ml oleje (nebo rozpuštěného másla) Olej řepkový 200 ml
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 kypřicí prášek Kypřící prášek
kakao Kakao prášek
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá
moučkový cukr na posypání Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.