Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mrkvový salát s jablky a medem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 540 kJ /
1 085 kcal
Bílkoviny13,41 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,41 g
Tuky56,34 g
– nasycené4,50 g
– nenasycené45,60 g
–– mononenasycené16,48 g
–– polynenasycené29,12 g
––– omega 35,63 g
Vláknina22,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 335 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy119,88 g
– cukry101,32 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
40 dkg 40 dkg mrkve Mrkev čerstvá 400 g
2 2 kyselá jablka Jablko čerstvé 300 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
2 lžice 2 lžice medu Med nepasterovaný 72 g
2 lžice 2 lžice oleje Olej řepkový 22 ml
5 dkg 5 dkg vlašských ořechů Vlašské ořechy 50 g
2 lžice 2 lžice vody Voda 36 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.