Nutriční hodnoty (Mrkvový salát s jablky a medem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 540 kJ / 1 085 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,41 g |
Tuky | 56,34 g |
– nasycené | 4,50 g |
– nenasycené | 45,60 g |
–– mononenasycené | 16,48 g |
–– polynenasycené | 29,12 g |
––– omega 3 | 5,63 g |
Vláknina | 22,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 335 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 119,88 g |
– cukry | 101,32 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
40 dkg 40 dkg mrkve | Mrkev čerstvá | 400 g |
2 2 kyselá jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
2 lžice 2 lžice medu | Med nepasterovaný | 72 g |
2 lžice 2 lžice oleje | Olej řepkový | 22 ml |
5 dkg 5 dkg vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
2 lžice 2 lžice vody | Voda | 36 ml |