Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žampiónová polévka s fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie1 612 kJ /
385 kcal
Bílkoviny6,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,80 g
Tuky22,18 g
– nasycené2,82 g
– nenasycené18,72 g
–– mononenasycené4,84 g
–– polynenasycené13,88 g
––– omega 30,02 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy35,40 g
– cukry2,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g brambor Brambor zimní 200 g
100 g 100 g žampiónů Žampion čerstvý 100 g
1 konzerva 1 konzerva červených fazolí ve slaném nálevu Fazole červená ledvina sterilované
kmín Kmín
sůl (bujón) Sůl mořská
2 litry 2 litry vody Voda 2000 ml
světlá jíška Jíška světlá instantní
sušená petrželka Petržel nať sušená
2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje Olej slunečnicový 22 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.