Nutriční hodnoty (Žampiónová polévka s fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 1 612 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,80 g |
Tuky | 22,18 g |
– nasycené | 2,82 g |
– nenasycené | 18,72 g |
–– mononenasycené | 4,84 g |
–– polynenasycené | 13,88 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 35,40 g |
– cukry | 2,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g brambor | Brambor zimní | 200 g |
100 g 100 g žampiónů | Žampion čerstvý | 100 g |
1 konzerva 1 konzerva červených fazolí ve slaném nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | |
kmín | Kmín | |
sůl (bujón) | Sůl mořská | |
2 litry 2 litry vody | Voda | 2000 ml |
světlá jíška | Jíška světlá instantní | |
sušená petrželka | Petržel nať sušená | |
2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 22 ml |