Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čevabčiči v celerové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 912 kJ /
1 413 kcal
Bílkoviny96,16 g
– z toho živočišné bílkoviny88,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,48 g
Tuky83,76 g
– nasycené27,43 g
– nenasycené50,07 g
–– mononenasycené38,15 g
–– polynenasycené11,92 g
––– omega 30,38 g
Vláknina23,28 g
Cholesterol 499 mg
Sodík 568 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy61,30 g
– cukry13,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého masa Vepřový ořez 500 g
špetka špetka majoránky Majoránka sušená
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
špetka špetka mletého pepře Pepř černý mletý
špetka špetka chilli Chilli paprička sušená
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
máslo Máslo kravské
200 g 200 g celeru Celer bulva čerstvá 200 g
2 lžičky 2 lžičky sladké mleté papriky Paprika červená sušená 2 g
špetka špetka tymiánu Tymián sušený
špetka špetka pepře Pepř černý
3/4 l 3/4 l zeleninového vývaru (nebo vody) Vývar zeleninový 750 ml
2 lžíce 2 lžíce solamylu Bramborový škrob 30 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.