Nutriční hodnoty (Džem z červeného rybízu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 836 kJ / 3 546 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,30 g |
Tuky | 3,00 g |
– nasycené | 0,70 g |
– nenasycené | 1,60 g |
–– mononenasycené | 0,60 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 56,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 55 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 788,13 g |
– cukry | 776,63 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg červeného rybízu | Rybíz červený čerstvý | 1000 g |
700 g 700 g cukru krupice | Cukr bílý | 700 g |
2 lžičky 2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová | |
6-8 6-8 hřebíčků | Hřebíček | |
5 lžic 5 lžic rumu | Rum | 85 ml |