Nutriční hodnoty (Bramborový chlebík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 249 kJ / 4 362 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 131,41 g |
Tuky | 20,78 g |
– nasycené | 3,83 g |
– nenasycené | 14,26 g |
–– mononenasycené | 3,12 g |
–– polynenasycené | 11,14 g |
––– omega 3 | 0,79 g |
Vláknina | 73,03 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7,27 g |
Sůl | 18,00 g |
Sacharidy | 875,72 g |
– cukry | 41,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g žitného kvásku | Kvásek žitný | 50 ml |
150 g 150 g celozrnné žitné mouky | Mouka žitná celozrnná hladká | 150 g |
150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
100 g 100 g celozrnné žitné mouky | Mouka žitná celozrnná hladká | 100 g |
500 g 500 g nebělené pšeničné mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
300-400 g 300-400 g celozrnné pšeničné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 350 g |
400 g 400 g vařených a oloupaných brambor | Brambor zimní | 400 g |
400 ml 400 ml vývaru z brambor | Vývar zeleninový | 400 ml |
1 lžíce 1 lžíce kmínu | Kmín | 15 g |
18 g 18 g soli | Sůl mořská | 18 g |