Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový chlebík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 249 kJ /
4 362 kcal
Bílkoviny131,41 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny131,41 g
Tuky20,78 g
– nasycené3,83 g
– nenasycené14,26 g
–– mononenasycené3,12 g
–– polynenasycené11,14 g
––– omega 30,79 g
Vláknina73,03 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7,27 g
Sůl18,00 g
Sacharidy875,72 g
– cukry41,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g žitného kvásku Kvásek žitný 50 ml
150 g 150 g celozrnné žitné mouky Mouka žitná celozrnná hladká 150 g
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
100 g 100 g celozrnné žitné mouky Mouka žitná celozrnná hladká 100 g
500 g 500 g nebělené pšeničné mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
300-400 g 300-400 g celozrnné pšeničné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 350 g
400 g 400 g vařených a oloupaných brambor Brambor zimní 400 g
400 ml 400 ml vývaru z brambor Vývar zeleninový 400 ml
1 lžíce 1 lžíce kmínu Kmín 15 g
18 g 18 g soli Sůl mořská 18 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.