Nutriční hodnoty (Rybka pod peřinkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 635 kJ / 869 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,50 g |
Tuky | 3,20 g |
– nasycené | 0,52 g |
– nenasycené | 1,57 g |
–– mononenasycené | 0,51 g |
–– polynenasycené | 1,06 g |
––– omega 3 | 0,56 g |
Vláknina | 14,65 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 406 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 100,20 g |
– cukry | 8,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g rybího filé | Treska filet | 500 g |
600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
4-5 4-5 jarních cibulek | Cibulka jarní čerstvá | |
hrst hrst čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |