Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybka pod peřinkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 635 kJ /
869 kcal
Bílkoviny102,50 g
– z toho živočišné bílkoviny90,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,50 g
Tuky3,20 g
– nasycené0,52 g
– nenasycené1,57 g
–– mononenasycené0,51 g
–– polynenasycené1,06 g
––– omega 30,56 g
Vláknina14,65 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 406 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy100,20 g
– cukry8,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g rybího filé Treska filet 500 g
600 g 600 g brambor Brambor zimní 600 g
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
4-5 4-5 jarních cibulek Cibulka jarní čerstvá
hrst hrst čerstvé petrželky Petržel nať čerstvá
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.