Nutriční hodnoty (Kuře pečené na cizrně s hříbky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 930 kJ / 939 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,84 g |
Tuky | 33,41 g |
– nasycené | 9,18 g |
– nenasycené | 22,87 g |
–– mononenasycené | 13,28 g |
–– polynenasycené | 9,59 g |
––– omega 3 | 1,33 g |
Vláknina | 84,96 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 47 mg |
Sůl | 0,04 g |
Sacharidy | 68,53 g |
– cukry | 6,86 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí stehna bez kůže | Kuře stehno s kůží | |
200 g 200 g cizrny | Cizrna | 200 g |
50 g 50 g sušených hříbků | Hřib sušený | 50 g |
3 stonky 3 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
200-250 ml 200-250 ml vývaru | Vývar hovězí | 225 ml |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 hrst 1 hrst čerstvé petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
tymián | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |