Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře pečené na cizrně s hříbky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 930 kJ /
939 kcal
Bílkoviny49,41 g
– z toho živočišné bílkoviny1,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,84 g
Tuky33,41 g
– nasycené9,18 g
– nenasycené22,87 g
–– mononenasycené13,28 g
–– polynenasycené9,59 g
––– omega 31,33 g
Vláknina84,96 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 47 mg
Sůl0,04 g
Sacharidy68,53 g
– cukry6,86 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí stehna bez kůže Kuře stehno s kůží
200 g 200 g cizrny Cizrna 200 g
50 g 50 g sušených hříbků Hřib sušený 50 g
3 stonky 3 stonky řapíkatého celeru Celer řapíkatý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
200-250 ml 200-250 ml vývaru Vývar hovězí 225 ml
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 hrst 1 hrst čerstvé petržele Petržel kořenová čerstvá
tymián Tymián sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.