Nutriční hodnoty (Kuřecí kapsa po italsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 070 kJ / 1 212 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 258,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 258,95 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 18,75 g |
– nasycené | 8,44 g |
– nenasycené | 8,41 g |
–– mononenasycené | 6,19 g |
–– polynenasycené | 2,22 g |
––– omega 3 | 2,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 622 mg |
Sodík | 724 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 1,83 g |
– cukry | 1,83 g |
––– laktóza | 1,65 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 kuřecí prsa | Kuře prso | 1050 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
oregano | Oregano sušené | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
6 kousků 6 kousků sušených rajčat naložených v bylinkách (volně vážené v Kauflandu) | Dužina červeného rajčete sušená | |
cca 50-60 g cca 50-60 g mozzarely (1/2 balení) | Mozzarella kravská | 55 g |
vajíčko | Vejce slepičí | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
strouhanka na trojobal | Strouhanka pšeničná | |
olej na smažení | Olej řepkový |