Nutriční hodnoty (Florida řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 425 kJ / 2 492 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 57,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,66 g |
Tuky | 96,74 g |
– nasycené | 17,51 g |
– nenasycené | 65,28 g |
–– mononenasycené | 47,56 g |
–– polynenasycené | 17,72 g |
––– omega 3 | 4,38 g |
Vláknina | 3,40 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 720 mg |
Sůl | 1,93 g |
Sacharidy | 334,91 g |
– cukry | 224,61 g |
––– laktóza | 19,61 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
10 dkg 10 dkg cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
10 dkg 10 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
10 dkg 10 dkg cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
1 1 máslo | Máslo kravské | 1 g |
2 2 smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
2 2 ztužovače | Ztužovač šlehačky | |
broskvový kompot | Broskev zavařená |