Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Florida řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 425 kJ /
2 492 kcal
Bílkoviny68,67 g
– z toho živočišné bílkoviny57,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,66 g
Tuky96,74 g
– nasycené17,51 g
– nenasycené65,28 g
–– mononenasycené47,56 g
–– polynenasycené17,72 g
––– omega 34,38 g
Vláknina3,40 g
Cholesterol 1,32 g
Sodík 720 mg
Sůl1,93 g
Sacharidy334,91 g
– cukry224,61 g
––– laktóza19,61 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
10 dkg 10 dkg cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
10 dkg 10 dkg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
50 ml 50 ml oleje Olej řepkový 50 ml
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
10 dkg 10 dkg cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
1 1 máslo Máslo kravské 1 g
2 2 smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
2 2 ztužovače Ztužovač šlehačky
broskvový kompot Broskev zavařená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.