Nutriční hodnoty (Adžabsandál)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 824 kJ / 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,88 g |
Tuky | 1,00 g |
– nasycené | 0,25 g |
– nenasycené | 0,49 g |
–– mononenasycené | 0,14 g |
–– polynenasycené | 0,35 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 16,63 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 472 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 36,30 g |
– cukry | 22,82 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
1 1 paprika sladká | Paprika červená sušená | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
koriandr (nebo adžika) | Koriandr semena | |
vinný ocet | Ocet vinný bílý | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
sýr feta | Sýr feta |