Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Adžabsandál)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie824 kJ /
197 kcal
Bílkoviny5,88 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,88 g
Tuky1,00 g
– nasycené0,25 g
– nenasycené0,49 g
–– mononenasycené0,14 g
–– polynenasycené0,35 g
––– omega 30,00 g
Vláknina16,63 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 472 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy36,30 g
– cukry22,82 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 lilek Lilek čerstvý
1 1 paprika sladká Paprika červená sušená
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
koriandr (nebo adžika) Koriandr semena
vinný ocet Ocet vinný bílý
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
sýr feta Sýr feta

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.