Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jemná bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 484 kJ /
2 028 kcal
Bílkoviny51,07 g
– z toho živočišné bílkoviny35,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,00 g
Tuky72,84 g
– nasycené34,10 g
– nenasycené28,80 g
–– mononenasycené24,36 g
–– polynenasycené4,44 g
––– omega 30,26 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 522 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy289,60 g
– cukry163,60 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
160 g 160 g cukr krupice Cukr bílý 160 g
160 g 160 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 160 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
citronovou kůru Citronová kúra čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.