Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skořicové pracny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 561 kJ /
3 958 kcal
Bílkoviny60,94 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,94 g
Tuky189,15 g
– nasycené37,41 g
– nenasycené147,69 g
–– mononenasycené90,15 g
–– polynenasycené57,54 g
––– omega 32,33 g
Vláknina24,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 257 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy469,95 g
– cukry218,65 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
330 g 330 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 330 g
200 g 200 g Hery Margarín 200 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
130 g 130 g oloupaných mandlí Mandle neloupané 130 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
olej (na vymazání formiček) Olej řepkový
moučkový cukr Cukr bílý
vanilkový cukr Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.