Nutriční hodnoty (Skořicové pracny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 561 kJ / 3 958 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,94 g |
Tuky | 189,15 g |
– nasycené | 37,41 g |
– nenasycené | 147,69 g |
–– mononenasycené | 90,15 g |
–– polynenasycené | 57,54 g |
––– omega 3 | 2,33 g |
Vláknina | 24,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 257 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 469,95 g |
– cukry | 218,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
330 g 330 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 330 g |
200 g 200 g Hery | Margarín | 200 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
130 g 130 g oloupaných mandlí | Mandle neloupané | 130 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
olej (na vymazání formiček) | Olej řepkový | |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový |