Nutriční hodnoty (Králičí hřbety na víně s ořechy a adžikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 457 kJ / 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 22,40 g |
– nasycené | 11,20 g |
– nenasycené | 11,00 g |
–– mononenasycené | 8,80 g |
–– polynenasycené | 2,20 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 725 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 9,91 g |
– cukry | 0,91 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vykostěné králičí hřbety | Králík hřbet | |
150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice s medem | Hořčice dijonská | 30 g |
4 plátky 4 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
1 hrst 1 hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
koření adžika | Adžika | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
olej | Olej řepkový | |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |