Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Králičí hřbety na víně s ořechy a adžikou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 457 kJ /
348 kcal
Bílkoviny2,54 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,40 g
Tuky22,40 g
– nasycené11,20 g
– nenasycené11,00 g
–– mononenasycené8,80 g
–– polynenasycené2,20 g
––– omega 30,36 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 725 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy9,91 g
– cukry0,91 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vykostěné králičí hřbety Králík hřbet
150 ml 150 ml bílého vína Víno bílé suché 150 ml
2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice s medem Hořčice dijonská 30 g
4 plátky 4 plátky anglické slaniny Anglická slanina
1 hrst 1 hrst vlašských ořechů Vlašské ořechy
koření adžika Adžika
sůl Sůl mořská
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
olej Olej řepkový
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.