Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červená čočková polévka (DlabemeZdrave))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 483 kJ /
833 kcal
Bílkoviny31,25 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,25 g
Tuky25,33 g
– nasycené2,09 g
– nenasycené21,96 g
–– mononenasycené14,65 g
–– polynenasycené7,31 g
––– omega 32,00 g
Vláknina39,69 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 210 mg
Sůl0,37 g
Sacharidy102,01 g
– cukry36,24 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g červené čočky Čočka červená neloupaná 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 mrkev (cca 60 g očištěné) Mrkev čerstvá 50 g
1/4 1/4 celeru (cca 40 g očištěného) Celer bulva čerstvá 135 g
400 g 400 g krájených rajčat (konzerva) Rajče červené čerstvé 400 g
500 ml 500 ml vody Voda 500 ml
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
2 snítky 2 snítky čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 necelá 1 necelá hrst čerstvé petržele Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.