Nutriční hodnoty (Vepřová kýta na kari s hráškem a nočky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 055 kJ / 1 925 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 109,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,31 g |
Tuky | 35,34 g |
– nasycené | 9,98 g |
– nenasycené | 16,63 g |
–– mononenasycené | 12,58 g |
–– polynenasycené | 4,05 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 22,85 g |
Cholesterol | 693 mg |
Sodík | 807 mg |
Sůl | 1,77 g |
Sacharidy | 244,40 g |
– cukry | 37,00 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 400 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
kari koření | Kari | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
hovězí bujon | Bujón hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
150 g 150 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 150 g |
cca 1-2 lžíce cca 1-2 lžíce hladké mouky na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce kečupu nebo raj.protlaku | Kečup sladký | 30 ml |
olej | Olej řepkový | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
200-300 ml 200-300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
cca 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
sůl | Sůl mořská |