Nutriční hodnoty (Broskvový zákusek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
Energie | 14 904 kJ / 3 562 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 122,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,60 g |
Tuky | 141,33 g |
– nasycené | 81,83 g |
– nenasycené | 46,64 g |
–– mononenasycené | 38,70 g |
–– polynenasycené | 7,94 g |
––– omega 3 | 1,19 g |
Vláknina | 6,80 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 762 mg |
Sůl | 1,46 g |
Sacharidy | 382,90 g |
– cukry | 317,60 g |
––– laktóza | 31,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
80 g 80 g krupicového cukru | Cukr bílý | 80 g |
80 g 80 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 80 g |
20 g 20 g kakaa | Kakao prášek | 20 g |
tuk (na vymazání formy) | Margarín | |
hrubá mouka (na vysypání formy) | Mouka pšeničná hrubá | |
500 g 500 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
asi 150 g 150 g moučkového cukru (dle chuti) | Cukr bílý | 150 g |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
mléko (na zředění tvarohu) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
20 g 20 g želatiny | Želatina vepřová | 20 g |
broskvový kompot | Broskev zavařená | |
200 ml 200 ml vaječného likéru | Likér vaječný | 200 ml |
5 g 5 g želatiny | Želatina vepřová | 5 g |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
broskve | Dužina broskve čerstvá | |
čokoláda (hoblinky) | Čokoláda mléčná 30% | |
lístky lístky máty | Máta peprná list čerstvá |