Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvový zákusek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 16

Energie14 904 kJ /
3 562 kcal
Bílkoviny133,74 g
– z toho živočišné bílkoviny122,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,60 g
Tuky141,33 g
– nasycené81,83 g
– nenasycené46,64 g
–– mononenasycené38,70 g
–– polynenasycené7,94 g
––– omega 31,19 g
Vláknina6,80 g
Cholesterol 1,26 g
Sodík 762 mg
Sůl1,46 g
Sacharidy382,90 g
– cukry317,60 g
––– laktóza31,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
80 g 80 g krupicového cukru Cukr bílý 80 g
80 g 80 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 80 g
20 g 20 g kakaa Kakao prášek 20 g
tuk (na vymazání formy) Margarín
hrubá mouka (na vysypání formy) Mouka pšeničná hrubá
500 g 500 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
asi 150 g 150 g moučkového cukru (dle chuti) Cukr bílý 150 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
mléko (na zředění tvarohu) Mléko kravské polotučné 1,5%
20 g 20 g želatiny Želatina vepřová 20 g
broskvový kompot Broskev zavařená
200 ml 200 ml vaječného likéru Likér vaječný 200 ml
5 g 5 g želatiny Želatina vepřová 5 g
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
broskve Dužina broskve čerstvá
čokoláda (hoblinky) Čokoláda mléčná 30%
lístky lístky máty Máta peprná list čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.