Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Punčové řezy jako z cukrárny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 524 kJ /
3 950 kcal
Bílkoviny106,80 g
– z toho živočišné bílkoviny86,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky77,60 g
– nasycené18,60 g
– nenasycené36,00 g
–– mononenasycené28,20 g
–– polynenasycené7,80 g
––– omega 30,28 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 2,59 g
Sodík 999 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy703,00 g
– cukry554,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
100 g 100 g krupicového cukru Cukr bílý 100 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
100 g 100 g krupicového cukru Cukr bílý 100 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
1 špetka 1 špetka červené potravinářské barvy E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
rybízová marmeláda Marmeláda z červeného rybízu
250 ml 250 ml vody Voda 250 ml
350 g 350 g cukru Cukr bílý 350 g
5 g 5 g kyseliny citronové (podle potřeby) E330 - Kyselina citronová
rumové aroma Aroma rumové
moučkový cukr Cukr bílý
trochu trochu teplé vody Voda
trochu trochu citrónové šťávy Šťáva z citrónu
trochu trochu Solamylu Bramborový škrob

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.