Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Frittata)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 430 kJ /
1 537 kcal
Bílkoviny79,91 g
– z toho živočišné bílkoviny74,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,98 g
Tuky112,31 g
– nasycené47,90 g
– nenasycené49,90 g
–– mononenasycené42,72 g
–– polynenasycené7,17 g
––– omega 30,40 g
Vláknina5,60 g
Cholesterol 1,74 g
Sodík 1,61 g
Sůl3,76 g
Sacharidy48,77 g
– cukry13,40 g
––– laktóza6,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
100 g 100 g strouhaného Eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
200 g 200 g brambor Brambor zimní 200 g
1 1 klobása Klobása
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
hrst hrst mražené zeleniny (brokolice, hrášek, mrkev, kukuřice...) Mrkev mražená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.