Nutriční hodnoty (Frittata)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 430 kJ / 1 537 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 74,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,98 g |
Tuky | 112,31 g |
– nasycené | 47,90 g |
– nenasycené | 49,90 g |
–– mononenasycené | 42,72 g |
–– polynenasycené | 7,17 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 5,60 g |
Cholesterol | 1,74 g |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 3,76 g |
Sacharidy | 48,77 g |
– cukry | 13,40 g |
––– laktóza | 6,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
100 g 100 g strouhaného Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
200 g 200 g brambor | Brambor zimní | 200 g |
1 1 klobása | Klobása | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
hrst hrst mražené zeleniny (brokolice, hrášek, mrkev, kukuřice...) | Mrkev mražená |