Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celozrné pečivo II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 095 kJ /
3 369 kcal
Bílkoviny76,44 g
– z toho živočišné bílkoviny17,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,00 g
Tuky169,25 g
– nasycené55,51 g
– nenasycené105,46 g
–– mononenasycené78,01 g
–– polynenasycené27,45 g
––– omega 36,87 g
Vláknina22,40 g
Cholesterol 646 mg
Sodík 4,15 g
Sůl10,35 g
Sacharidy373,75 g
– cukry32,46 g
––– laktóza14,36 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
280 ml 280 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 280 ml
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
80 ml 80 ml oleje Olej řepkový 80 ml
80 g 80 g rozpuštěného másla Máslo kravské 80 g
500 g 500 g pšeničné mouky celozrnné Mouka pšeničná celozrnná hrubá 500 g
30 g 30 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 30 g
1-2 lžičky 1-2 lžičky cukru Cukr bílý 7.5 g
1-1,5 lžičky 1-1,5 lžičky soli Sůl mořská 10 g
1 tableta 1 tableta nešumivého celaskonu Vitamín C

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.