Nutriční hodnoty (Maso na červeno - vynikající marináda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 790 kJ / 906 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,01 g |
Tuky | 55,89 g |
– nasycené | 7,77 g |
– nenasycené | 39,96 g |
–– mononenasycené | 29,23 g |
–– polynenasycené | 10,72 g |
––– omega 3 | 2,79 g |
Vláknina | 8,86 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 6,33 g |
Sůl | 15,63 g |
Sacharidy | 69,40 g |
– cukry | 19,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6-8 plátků 6-8 plátků vepřového masa | Vepřová kýta | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3 lžíce 3 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 45 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1 lžíce 1 lžíce mletého pepře | Pepř černý mletý | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
1 1 cibule na jemno nakrájená | Cibule čerstvá | 70 g |