Nutriční hodnoty (Sanijet kafta - mlete maso na plechu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 681 kJ / 641 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,87 g |
Tuky | 18,34 g |
– nasycené | 6,54 g |
– nenasycené | 8,19 g |
–– mononenasycené | 5,18 g |
–– polynenasycené | 3,02 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 6,88 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 345 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 12,80 g |
– cukry | 4,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg mletého hovězího masa (nejlépe čerstvé umletého) | Hovězí ořez | 500 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
hrstka hladkoliste petrželky | Petržel nať čerstvá | |
hrstka čerstvého koriandru | Koriandr listy čerstvé | |
pár lístků lístků čerstvě máty | Máta peprná list čerstvá | |
2 lžičky 2 lžičky mletého nového koření | Nové koření mleté | 10 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
1 lžička 1 lžička rajského protlaku | Protlak rajčatový | 5 g |
trocha trocha polévkového koření (Vegeta, Podravka) | Polévkové koření tekuté | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
brambory | Brambor zimní | |
rajčata | Rajče červené čerstvé | |
cibule | Cibule čerstvá |