Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zadělávaná kapusta s uzeným a vepřovým masem na slanině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 353 kJ /
1 518 kcal
Bílkoviny91,46 g
– z toho živočišné bílkoviny85,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,16 g
Tuky111,82 g
– nasycené48,13 g
– nenasycené55,41 g
–– mononenasycené46,52 g
–– polynenasycené8,90 g
––– omega 30,26 g
Vláknina18,20 g
Cholesterol 246 mg
Sodík 1,84 g
Sůl4,40 g
Sacharidy33,70 g
– cukry9,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kapusta (menší nebo 1/2 veliké) Kapusta hlávková čerstvá
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
100 g 100 g slaniny (vcelku, může být i anglická slanina) Špek 100 g
200 g 200 g uzeného Moravského masa Vepřová kýta 200 g
200 g 200 g vepřové krkovice Vepřová krkovice 200 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
instantní jíška (nebo udělaná doma z mouky a tuku) Jíška světlá instantní
trošku trošku sádla Sádlo vepřové
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
trošku trošku mletého kmínu Kmín mletý
vývar (nebo voda) Vývar hovězí
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.