Nutriční hodnoty (Zadělávaná kapusta s uzeným a vepřovým masem na slanině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 353 kJ / 1 518 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 85,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,16 g |
Tuky | 111,82 g |
– nasycené | 48,13 g |
– nenasycené | 55,41 g |
–– mononenasycené | 46,52 g |
–– polynenasycené | 8,90 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 246 mg |
Sodík | 1,84 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 33,70 g |
– cukry | 9,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kapusta (menší nebo 1/2 veliké) | Kapusta hlávková čerstvá | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
100 g 100 g slaniny (vcelku, může být i anglická slanina) | Špek | 100 g |
200 g 200 g uzeného Moravského masa | Vepřová kýta | 200 g |
200 g 200 g vepřové krkovice | Vepřová krkovice | 200 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
instantní jíška (nebo udělaná doma z mouky a tuku) | Jíška světlá instantní | |
trošku trošku sádla | Sádlo vepřové | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
trošku trošku mletého kmínu | Kmín mletý | |
vývar (nebo voda) | Vývar hovězí | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |