Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Frankfurtská polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 365 kJ /
804 kcal
Bílkoviny24,39 g
– z toho živočišné bílkoviny21,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,86 g
Tuky65,26 g
– nasycené34,65 g
– nenasycené30,05 g
–– mononenasycené19,79 g
–– polynenasycené10,26 g
––– omega 30,24 g
Vláknina3,50 g
Cholesterol 92 mg
Sodík 873 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy28,77 g
– cukry8,30 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
40 g 40 g sádla Sádlo vepřové 40 g
40 g 40 g cibule Cibule čerstvá 40 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
mletá sladká paprika Paprika červená sušená
500 ml 500 ml vývaru Vývar masový 500 ml
mletý pepř Pepř černý mletý
vegeta Kořenící směs sypká
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
100 g 100 g tenkých párků Párek vepřový 100 g
petrželová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.