Nutriční hodnoty (Frankfurtská polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 365 kJ / 804 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,86 g |
Tuky | 65,26 g |
– nasycené | 34,65 g |
– nenasycené | 30,05 g |
–– mononenasycené | 19,79 g |
–– polynenasycené | 10,26 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 3,50 g |
Cholesterol | 92 mg |
Sodík | 873 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 28,77 g |
– cukry | 8,30 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
40 g 40 g sádla | Sádlo vepřové | 40 g |
40 g 40 g cibule | Cibule čerstvá | 40 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
500 ml 500 ml vývaru | Vývar masový | 500 ml |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
vegeta | Kořenící směs sypká | |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
100 g 100 g tenkých párků | Párek vepřový | 100 g |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá |