Nutriční hodnoty (Valentýn-ka pro manžela)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 117 kJ / 5 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,07 g |
Tuky | 295,48 g |
– nasycené | 89,89 g |
– nenasycené | 187,78 g |
–– mononenasycené | 140,70 g |
–– polynenasycené | 47,08 g |
––– omega 3 | 13,09 g |
Vláknina | 8,30 g |
Cholesterol | 1,38 g |
Sodík | 727 mg |
Sůl | 2,30 g |
Sacharidy | 570,90 g |
– cukry | 320,50 g |
––– laktóza | 25,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
220 g 220 g moučkového cukru | Cukr bílý | 220 g |
150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
100 ml 100 ml vroucí vody | Voda | 100 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru | Cukr bílý | 62.5 g |
marmeláda | Marmeláda jahodová | |
potahová hmota | Fondán | |
potravinářské barvy | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) |