Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Valentýn-ka pro manžela)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 117 kJ /
5 286 kcal
Bílkoviny81,67 g
– z toho živočišné bílkoviny52,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,07 g
Tuky295,48 g
– nasycené89,89 g
– nenasycené187,78 g
–– mononenasycené140,70 g
–– polynenasycené47,08 g
––– omega 313,09 g
Vláknina8,30 g
Cholesterol 1,38 g
Sodík 727 mg
Sůl2,30 g
Sacharidy570,90 g
– cukry320,50 g
––– laktóza25,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
220 g 220 g moučkového cukru Cukr bílý 220 g
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
100 ml 100 ml vroucí vody Voda 100 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru Cukr bílý 62.5 g
marmeláda Marmeláda jahodová
potahová hmota Fondán
potravinářské barvy E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.