Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z pečené červené řepy a cibule)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 504 kJ /
837 kcal
Bílkoviny12,04 g
– z toho živočišné bílkoviny0,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,01 g
Tuky48,32 g
– nasycené8,59 g
– nenasycené39,39 g
–– mononenasycené32,71 g
–– polynenasycené6,68 g
––– omega 30,06 g
Vláknina26,29 g
Cholesterol 10 mg
Sodík 177 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy80,51 g
– cukry41,29 g
––– laktóza0,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g červené řepy (2 menší bulvy) Červená řepa čerstvá 250 g
4 4 malé červené cibule Cibule červená čerstvá 276 g
4 4 tenké plátky másla Máslo kravské 4 g
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
3 lžíce 3 lžíce balsamica Ocet balsamikový bílý 60 ml
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu Tymián sušený 5 g
sůl Sůl mořská
drcený pepř Pepř černý
1/2 hlávky 1/2 hlávky římského salátu Salát římský čerstvý 250 g
trocha trocha kopru Kopr nať čerstvý
2 2 vrchovaté lžičky zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
1 1 vrchovatá lžička majonézy Majonéza
pár kapek kapek citronové šťávy Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
drcený pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.