Nutriční hodnoty (Salát z pečené červené řepy a cibule)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 504 kJ / 837 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,01 g |
Tuky | 48,32 g |
– nasycené | 8,59 g |
– nenasycené | 39,39 g |
–– mononenasycené | 32,71 g |
–– polynenasycené | 6,68 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 26,29 g |
Cholesterol | 10 mg |
Sodík | 177 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 80,51 g |
– cukry | 41,29 g |
––– laktóza | 0,03 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g červené řepy (2 menší bulvy) | Červená řepa čerstvá | 250 g |
4 4 malé červené cibule | Cibule červená čerstvá | 276 g |
4 4 tenké plátky másla | Máslo kravské | 4 g |
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
3 lžíce 3 lžíce balsamica | Ocet balsamikový bílý | 60 ml |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
drcený pepř | Pepř černý | |
1/2 hlávky 1/2 hlávky římského salátu | Salát římský čerstvý | 250 g |
trocha trocha kopru | Kopr nať čerstvý | |
2 2 vrchovaté lžičky zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 1 vrchovatá lžička majonézy | Majonéza | |
pár kapek kapek citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
drcený pepř | Pepř černý |