Nutriční hodnoty (Jogurtovo - šlehačkový zákusek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 275 kJ / 1 978 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,00 g |
Tuky | 47,16 g |
– nasycené | 11,28 g |
– nenasycené | 21,90 g |
–– mononenasycené | 16,98 g |
–– polynenasycené | 4,92 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 5,40 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 600 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 315,60 g |
– cukry | 183,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
180 g 180 g cukru | Cukr bílý | 180 g |
180 g 180 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 180 g |
špetka špetka prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
velký broskvový jogurt | Jogurt kravský ovocný 3,5% | |
2 2 smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
ztužovače šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
broskvový kompot | Broskev zavařená | |
šťáva z kompotu | Šťáva z kompotu | |
vanilkový pudink | Puding v prášku |