Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jogurtovo - šlehačkový zákusek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 275 kJ /
1 978 kcal
Bílkoviny70,08 g
– z toho živočišné bílkoviny52,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,00 g
Tuky47,16 g
– nasycené11,28 g
– nenasycené21,90 g
–– mononenasycené16,98 g
–– polynenasycené4,92 g
––– omega 30,17 g
Vláknina5,40 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 600 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy315,60 g
– cukry183,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
180 g 180 g cukru Cukr bílý 180 g
180 g 180 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 180 g
špetka špetka prášku do pečiva Kypřící prášek
velký broskvový jogurt Jogurt kravský ovocný 3,5%
2 2 smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30%
ztužovače šlehačky Ztužovač šlehačky
broskvový kompot Broskev zavařená
šťáva z kompotu Šťáva z kompotu
vanilkový pudink Puding v prášku

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.