Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso v pikantní marinádě se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie7 303 kJ /
1 745 kcal
Bílkoviny107,52 g
– z toho živočišné bílkoviny96,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,92 g
Tuky125,37 g
– nasycené36,27 g
– nenasycené81,61 g
–– mononenasycené61,82 g
–– polynenasycené19,78 g
––– omega 31,68 g
Vláknina30,49 g
Cholesterol 282 mg
Sodík 993 mg
Sůl2,30 g
Sacharidy32,71 g
– cukry22,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vykostěných kuřecích stehen bez kůže (mohou být i prsa) Kuře stehno s kůží 600 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
2 2 jarní cibulky bílá část Cibulka jarní čerstvá
1 řapík 1 řapík celeru Celer bulva čerstvá 500 g
2 cm 2 cm zázvoru Zázvor sušený
2 2 polévkové lžíce olivového oleje Olej olivový
sůl Sůl mořská
2 2 polévkové lžíce olivového oleje s chilli Olej olivový
1 1 polévková lžíce Balsamico krém světlý Ocet balsamikový červený
1 1 polévková lžíce tmavé sójové omáčky Sójová omáčka Shoyu
1 1 chilli paprička nakrájená na slabá kolečka Chilli paprička čerstvá
1 1 kávová lžička feferonkového krému Pasta papriková

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.