Nutriční hodnoty (Kuřecí maso v pikantní marinádě se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 7 303 kJ / 1 745 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 96,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,92 g |
Tuky | 125,37 g |
– nasycené | 36,27 g |
– nenasycené | 81,61 g |
–– mononenasycené | 61,82 g |
–– polynenasycené | 19,78 g |
––– omega 3 | 1,68 g |
Vláknina | 30,49 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 993 mg |
Sůl | 2,30 g |
Sacharidy | 32,71 g |
– cukry | 22,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vykostěných kuřecích stehen bez kůže (mohou být i prsa) | Kuře stehno s kůží | 600 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
2 2 jarní cibulky bílá část | Cibulka jarní čerstvá | |
1 řapík 1 řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
2 cm 2 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
2 2 polévkové lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 polévkové lžíce olivového oleje s chilli | Olej olivový | |
1 1 polévková lžíce Balsamico krém světlý | Ocet balsamikový červený | |
1 1 polévková lžíce tmavé sójové omáčky | Sójová omáčka Shoyu | |
1 1 chilli paprička nakrájená na slabá kolečka | Chilli paprička čerstvá | |
1 1 kávová lžička feferonkového krému | Pasta papriková |